Legrissebb bejegyzések

Híradó:

Mivel elég anarchista módon irogatok (nem időrendben), így a kézenfekvő modul (Recent Post) nálam nem műkődik, a legfrissebb bejegyzések nem a legújabb események. Emiatt hoztam létre ezt a kis beköszönőt, ahova belinkelem a legutóbbi bejegyzéseim, itt láthatjátok frissült-e valamivel a blog.

Picasara felraktam egy videot Abuék koncertjéről amit Csabi vett fel, amíg én Sanyan nyaraltam:
Abuék koncertje (2011.02.09.) Hozzáadva: 2011.03.02.

Idősorrenben haladok most, így nem adok ide linkeket.

2010. május 3., hétfő

Chaoyang Park

Ismét kiadós reggelivel indítottuk a napot, ami után képtelenek voltunk időben magunkhoz térni és útnak indulni. Emiatt az első nap felfedezett közeli parkot vettük célba, ami elég nagynak ígérkezett ahhoz, hogy eltöltsük vele az időnket. 5 jüan volt a belépő. Mivel Kínában ez a nap is ünnepnap volt, így természetesen nem kellett félnünk, hogy egyedül leszünk. Ebben a hatalmas parkban mindenki megtalálta a maga szórakoztatását. Lehetett csónakázni a tavon vörös csillagos "kétéltűn", 



fotózkodni a virágzó cseresznyefáknál, 

 
vagy a szivárványos "vízesésnél", 



a vidámparkban célbadobni, vagy a pecás versenyen indulni. 

 
Persze volt, akit személyem még ennél is jobban lekötött, a nyála is kicsorgott ámulatában. 

 
Van házasságkötő terem is, rengeteg ifjú párt láttunk. 

 
Itt található még az olimpiai röplabda és tenisz csarnok is, valamint sok pingpongasztal és focipályák. Levezetésként lehet lazítani, masszírozni. 


 Fényképen nem örökítettük meg, de láttunk bűvészmutatványt színpadon és voltak koncertek is. Rengeteget sétáltunk, majdnem 3 órát töltöttünk el, de mint kiderült, csak a park déli részét sikerült bejárnunk, azaz alig többet, mint a felét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése