Legrissebb bejegyzések

Híradó:

Mivel elég anarchista módon irogatok (nem időrendben), így a kézenfekvő modul (Recent Post) nálam nem műkődik, a legfrissebb bejegyzések nem a legújabb események. Emiatt hoztam létre ezt a kis beköszönőt, ahova belinkelem a legutóbbi bejegyzéseim, itt láthatjátok frissült-e valamivel a blog.

Picasara felraktam egy videot Abuék koncertjéről amit Csabi vett fel, amíg én Sanyan nyaraltam:
Abuék koncertje (2011.02.09.) Hozzáadva: 2011.03.02.

Idősorrenben haladok most, így nem adok ide linkeket.

2011. augusztus 30., kedd

Szülinapi buliba landolva

Elég sok mindent sikerült belezsúfolni abba az 1 hónapba, amíg otthon voltam, volt nyaralás, esküvő, szülőlátogatás, tetőszigetelés, társasozás is. Szívesen maradtam volna még, de egyrészt elfogyott az összes szabadságom és még pár kisebb-nagyobb befejezendő munka várt Kínában. No meg a kínai barátok. Még el sem indultam Magyarországról, de már le lett fixálva, hogy megérkezésem estéjén buliba kell menjek: WangBo szülinapja lesz egybekötve egy másik srác (Bieke) bárjának a megnyitásával.

Balról: Lianzi, Wangbo, Bieke
Mindezt persze 16 órányi utazás után (9+2 óra repülés és a várakozás Pekingben). Kb. fél 10-re érkeztem meg, a társaság nagy része már elég oldott hangulatban volt, de ezen nem is csodálkoztam az elfogyasztott sörmennyiség láttán. Valahonnan előkerült egy tökfödő és kard, amiket gyorsan rám aggattak és jöhetett a fényképezés.


Persze QiuQiu se maradhatott le a képről.
Tökfilkók SzövetségeBefutott 2 indiai srác, akikkel tudtam még angolul dumálni. Nem igazán értettem mit keresnek itt, ha már Kína, akkor miért nem egy nagyvárosban tanulnak? Merthogy gyógyszerészek lesznek, ha végeznek. Azt mondták, hogy nem szeretik a nagyvárosokat, Yinchuan pont megfelelő nekik, ezért választották. Azt, hogy miért Kína, viszont nem tudtam meg.


A sörösüvegeken túl a 2 indiai.
Eljött a gyertyafújás pillanata, majd utána a tortával egymás arcának az összekenése.

Naná, hogy QiuQiu kente az első adag tortát!

Ez még csak a kezdet.
Az egyik mellékszobába betévedve ismerős illat ütötte meg az orrom, így megértettem, hogy miért ér mindenkinek fülig a szája már. Nem csak a sör miatt. A hangulat fokozására elkezdett mindenki zenélni, még az is aki nem tud, így én is.

Fröccsenjen az élet, hejj!
Egyébként a helyet 3 srác alakította ki, ők csinálták a falak dekorálását is. Nem rossz, csak nekem nagyon messze van (azon a telepen, ahol a koncertek is szoktak lenni), így nem leszek törzsvendég az biztos.

A hangulatra nem lehetett panasz.

Az egyik indiai, akinek nevére nem emlékszem + LiuYing, aki egy másik bárból jött át pár percre.

A hangulat tetőfokára hágott.
Wangbo meg engem...:)

Ez már a másik bár, ahonnan LiuYing jöt át. Itt voltam már pár koncerten.
Miután mindenki kiteljesedhetett a zenélésben, összeszedtük a különböző okokból kidőlt embereket és elmentünk kajálni, ki kocsival, ki robogóval. Látszólag nem zavarta őket az elfogyasztott sör és egyéb dolog. Én QiuQiu-ra bíztam magam, aki Laoyou kocsiját vezette. Amíg én távol voltam azalatt sikerült összejönniük. Nekem már akkor úgy tűnt, hogy együtt vannak, mikor nálam volt gulyásleves evős parti. Mivel a sok sör és az utazás fáradalmai nálam is éreztették hatásukat, örültem az ételnek és nem foglalkoztam vele mi az amit feltálalnak. Így eshetett meg, hogy jóízűen csipegettem a pálcikával egy kettévágott sült/főtt birkafej tartalmából. Végül is ettem már disznóagyat is régebben, ideje volt már a birkaagyat is kipróbálni. Igaz sok emlékem nem maradt róla. Kajálás után QiuQiu-ék hazavittek. Nem kellett altatni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése